BØRN OG UNGE TANDPLEJE

På klinikken i Jels har vi haft børnetandpleje siden klinikken blev startet. Vi kan nu igen tilbyde at behandle dit barns tænder som alternativ til det kommunale tilbud, uanset dit barns alder.

0 – 16 ÅR

Fritvalgsordningen på børne- og ungdomstandplejeområdet er blevet genindført fra januar 2018.

Fritvalgsordningen betyder at du kan udmelde dit barn af den kommunale Børnetandpleje, og frit vælge en anden tandlæge til at behandle dit barn mod en egenbetaling på 35%. Hvis forældrene er medlem af Danmark, vil der også gives tilskud til medforsikrede børn. Husk at få dine børn registreret som medforsikret hos Danmark.

PRIS EKSEMPELER

Undersøgelse med tandrensning, instruktion og information
– Medlem af Danmark 103 kr.
– Ikke medlem af Danmark 313 kr.
Røntgen
– Medlem af Danmark 16 kr.
– Ikke medlem af Danmark 51 kr.

16 – 17 ÅR

For de 16-17 årige er der mulighed for frit tandlægevalg med 100% betalt af kommunen. Dette gælder for alle i denne aldersgruppe – også hvis man tidligere har benyttet sig af fritvalgsordningen med 35% egenbetaling.

HUSK

Hvis dine børn skal skifte til Tandlægerne i Jels, er det vigtigt at du giver kommunen besked om dette inden vi overtager. Kontakt os på 74 55 23 04 eller info@jels-tand.dk og få hjælp til dette hvis du er i tvivl.

Hos Tandlægerne i Jels har vi kvalificeret personale som er vant til at arbejde med børn og unge. Vi har fleksible åbningstider, der er også mulighed for at hele familien kan komme sammen til tandlægen. Større børn, som bor i området har mulighed for selv at komme til undersøgelse, og vi kan informere forældre om forløb på mail hvis det ønskes.

Alle behandlingsforløb og intervaller aftales individuelt efter en faglig vurdering og i tæt dialog med jer.

Kontakt os

Hennekesdamvej 12, Jels
6630 Rødding

74 55 23 04
info@jels-tand.dk

Bliv ringet op