Lån til tandlæge

Det er ubehageligt at have ondt i tænderne eller være ked af synet, når man smiler foran spejlet. Tandpine og mindreværd er noget, der både påvirker hverdagen, arbejdslivet og det sociale liv.

Vi er dog godt klar over, at tandbehandling kan være en dyr omgang. Vi ved også, at udgifterne for mange kan være uoverskuelige eller helt umulige at finde penge til her og nu.

Derfor tilbyder vi – sammen med Denti – lån til tandlæge. Dermed kan du tage til tandlæge på afbetaling hos os og få din nødvendige tandbehandling her og nu, men i stedet betale regningen i små bidder.

Sådan kommer du til tandlæge på afbetaling

Hvor stort et lån til tandlæge du har brug for, afhænger af, hvilken tandbehandling der er nødvendig. De fleste starter derfor med at besøge os for at få et prisoverslag på behandlingen. Du kan dog også undersøge dine muligheder for finansiering af tandlæge, inden du kontakter os.

Hos Denti.dk kan du – afhængigt af din økonomi – låne op til 50.000 kroner. Du låner dog kun det beløb, som behandlingen koster og pengene udbetales direkte til os, når din tandbehandling er afsluttet.

På siden kan du i beregneren indtaste det beløb, du ønsker at låne og det ønskede antal måneder, du gerne vil afbetale i. Dermed kan du se, hvad dit lån til tandlæge vil koste dig pr. måned.

Det er også her du kan se betingelserne, renter og ÅOP.

Du får automatisk et uforpligtende tilbud på dit lån til tandlæge inden 2 minutter – og det eneste du skal bruge, er dit NemId.

På Denti.dk kan du også tage en tilskudstest. I nogle tilfælde kan du nemlig få et særligt offentligt tilskud til din tandbehandling.

Sådan bruger du dit lån til tandlæge

Når du har fået et lånetilbud og godkendt det, kan du kontakte os for at bestille en tid til din tandbehandling.

Når behandlingen er afsluttet, informerer du blot os om, at du gerne vil betale via Denti. Så indtaster vi regningsbeløbet, hvorefter du med det samme modtager en SMS med et godkendelseslink, som du klikker på.

Herefter udbetaler Denti pengene for dit lån til tandlæge til os – og du betaler så beløbet på afbetaling til Denti, i overensstemmelse med den låneaftale du har indgået.

Har du spørgsmål til dit tandlæge lån?

Det er Denti der administrerer dit lån. Alle henvendelser omkring afbetaling – også i forbindelse med godkendelse og eventuelt afslag – skal derfor rettes direkte hertil. Vi kan desværre kun hjælpe med den egentlige tandbehandling.

Du kan kontakte Denti på telefon 22 22 11 21 eller mail kontakt@denti.dk

Kontakt os

Hennekesdamvej 12, Jels
6630 Rødding

74 55 23 04
info@jels-tand.dk

Bliv ringet op