TANDBEHANDLINGER

Ved Tandlægerne i Jels tilbyder vi de fleste former for almindelig tandbehandling. Samtidig har vi et ønske på dine vegne om først og fremmest at bevare dine tænder. Derfor ser vi altid langsigtet på dine behandlingsmuligheder, så du ikke blot får den bedste løsning her og nu, men også på sigt.

Inden vi giver dig et prisoverslag og lægger en behandlingsplan for dig, ser vi derfor alle dine tænder igennem og kommer med en samlet plan for din tandbehandling.

Oftest vil der være flere forskellige muligheder og løsninger og vi vil informere dig grundigt om disse. Dermed får du mulighed for at træffe et veloplyst valg som passer til dig, dit liv og dine tænder.

Har du fået et overslag fra en anden tandlæge med formålet at sammenligne tandlægepriser, skal du oftest forvente, at vi vil lave en ny undersøgelse. Det gør vi for at sikre os, at du altid får den korrekte tandbehandling og at dit prisoverslag kommer til at indeholde præcis dét, du har behov for.

VI TILBYDER FØLGENDE TANDLÆGEBEHANDLINGER

MEGET MERE END BLOT TANDBEHANDLING

Udover de mange muligheder for tandbehandlinger, tilbyder vi også en lys og moderne klinik med veluddannet og omsorgsfuldt personale, der har stor erfaring med patienter der lider af tandlægeskræk.

Samtidig har vi nogle af branchens bedste åbningstider og kan således tilbyde dig at komme til akut tandlæge om lørdagen. Vi giver dig også garanti for en akut tid til tandlægebehandlinger samme hverdag, hvis du ringer til os inden klokken 11.00.

Dermed bliver Tandlægerne i Jels meget mere end blot et sted, du får foretaget en akut tandbehandling.

Vi bliver også ofte vores patienters foretrukne tandklinik fremover og har således patienter fra hele landet.

Kontakt os

Hennekesdamvej 12, Jels
6630 Rødding

74 55 23 04
info@jels-tand.dk

Bliv ringet op