Tandteknik

Vi har egen tandtekniker på klinikken. Det betyder, at du kan få udført tandbehandling og få tandproteser samme sted.

Dermed kan du fortsætte med at komme hos os i stedet for at besøge en ekstern klinisk tandtekniker. For mange medfører det stor tryghed – især hvis du er en af vores mange patienter med tandlægeskræk.

Samtidig har det den fordel, at vores patienter med tandprotese kan få protesen med hjem samme dag og dermed undgår ventetid. Vores tandtekniker udfører nemlig alle former for reparationer af tandproteser her i huset. Dermed foretages reparationen mens du venter – og du undgår således at skulle undvære din protese længere end højest nødvendigt.

Hvad kan behandles ved en tandtekniker?

Vores tandtekniker kan varetage de mest almindelige arbejdsopgaver indenfor tandteknik, som:

  • Forundersøgelse
  • Aftryk af tænder og gummer
  • Fremstilling af proteser
  • Indsættelse og justering af færdige proteser
  • Instruktion i renholdelse af proteser
  • Kontrolundersøgelser
  • Montering af tryklåsproteser, helproteser og delproteser

Fordi vores tandtekniker er en del af vores egen klinik, er du garanteret samme gode service som du er vant til: Høj kvalitet til en fair pris, tryghed og omsorg samt branchens bedste åbningstider.

Hvad er forskellen på en tandlæge og en tandtekniker?

En tandlæge beskæftiger sig generelt med de mest almindelige tandbehandlinger, som sørger for at din tandsundhed er god. Det drejer sig for eksempel om regelmæssige tandeftersyn og tandrensninger samt behandling af huller i tænderne, paradentose, udførelse af rodbehandlinger og mindre operationer i munden.

Nogle gange kan der dog være behov for en mere specialiseret behandling, ligesom der kan være brug for proteser. Er det tilfældet, tager vores tandtekniker over.

En tandtekniker er særligt specialiseret

En tandtekniker er specialuddannet i tandproteser af forskellig slags.

Vores tandtekniker sørger for – i fællesskab med dig – at afklare hvilke behov din protese skal opfylde og hvilken tandprotese, der passer bedst til dig.

En tandtekniker sørger samtidig for, at du får det flotteste kosmetiske resultat, så din tandprotese harmonerer med dit øvrige tandsæt. Dermed kan dit smil se helt naturligt ud fremover.

Vil du booke en tid hos vores tandtekniker?

Så ring til os på telefon 74 55 23 04 eller send en mail til info@jels-tand.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os

Hennekesdamvej 12, Jels
6630 Rødding

74 55 23 04
info@jels-tand.dk

Bliv ringet op