VEJEN TIL VORES TANDLÆGEKLINIK

Vores tandlægeklinik ligger på Hennekesdamvej 12 i Jels (6630 Rødding) og vi har masser af gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

Med en placering kun 20 minutters kørsel fra afkørsel 65 på E20 er det desuden nemt at komme frem til os.

Derfor har vi også patienter fra hele Vejen Kommune samt det øvrige Syd- og Sønderjylland. Mange kører nemlig gerne en smule længere for at blive behandlet af vores omsorgsfulde tandplejere og tandlæger. Med vores fleksible åbningstider har vores patienter desuden store muligheder for at planlægge deres besøg hos os, når det passer dem og det tiltrækker hvert år mange nye patienter.

Leder du efter en tandlæge i Vejen kan du derfor roligt overveje vores klinik – kun et kvarters kørsel fra Vejen centrum.

NEMT TIL TANDLÆGE MED BUS FRA VEJEN

Bruger du offentlige transportmidler, kører der direkte busser fra Vejen til Jels – og med fast stoppested lige udenfor klinikken, er du nemt fremme hos os. Også selvom du bor et andet sted i Vejen Kommune end i naturskønne Jels.

På hverdage går der som udgangspunkt busser en gang i timen og efter endt behandling hos os, er du naturligvis velkommen til at blive indendørs i vores hyggelige venteværelse og nyde en kop kaffe, indtil bussen kører retur. Det er derfor lige så nemt at besøge os som at tage til tandlæge i Vejen.

Bor du et andet sted end i Vejen, kan du konkret se, hvordan du kommer til Jels fra KoldingHaderslevEgtvedRibeVojensToftlundGramVamdrupBrørup og Lunderskov ved at klikke på det pågældende bynavn.

Der er også mulighed for at benytte Rejseplanen.dk til at finde den nemmeste offentlige transport til klinikken og efterfølgende bestille din tandlægetid ud fra dét.

Enten online hvis du er eksisterende patient eller på telefon 74 55 23 04 samt mail info@jels-tand.dk.

Åbningstider i lige uger

Mandag: 8.00 – 18.00
Tirsdag: 8.00 – 18.00
Onsdag: 8.00 – 18.00
Torsdag: 8.00 – 18.00
Fredag: 8.00 – 15.00
Lørdag: 8.00 – 15.00

Åbningstider i ulige uger

Mandag: 8.00 – 18.00
Tirsdag: 8.00 – 18.00
Onsdag: 8.00 – 18.00
Torsdag: 8.00 – 18.00
Fredag: 8.00 – 15.00

ET GODT VALG AF TANDLÆGE I VEJEN OG OMEGN

For mange handler valget af tandlæge om mere end bare tænder. For mange er det lige så vigtigt, at de føler sig trygge, får behandlinger til en god pris og at deres tandlæge i Vejen har fleksible åbningstider.

Vi kan tilbyde det hele.

Vores klinikpersonale har fokus på tandlægeskræk og stor viden om emnet. De ved, hvor vigtigt det er at få en så god oplevelse som muligt og en omsorgsfuld behandling. Derfor bliver du mødt med omsorg og forståelse fra det øjeblik, du træder ind ad døren.

På vores tandklinik stræber vi desuden efter at have fair priser. Vi vil gerne være billige, men vi vil ikke gå på kompromis med din tandsundhed og kvaliteten af vores arbejde. Heldigvis kan man sagtens kombinere de to ting. Derfor får du hos os en veludført tandbehandling med gode materialer af høj kvalitet til en pris, der afspejler dette.

I mange tilfælde kan vi desuden matche priserne på tandbehandling i Tyskland samt hos mange andre tandlæger i området

Sidst men ikke mindst er vi en af de få tandlæger i Vejen Kommune, som har weekendåbent. Hver anden lørdag har vi nemlig åbent fra 8-15 og giver dig således også mulighed for at komme til akut tandlæge i weekenden.

Vil du høre mere, inden du vælger os som din tandlæge i Vejen? Så ring på telefon 74 55 23 04 eller send en mail info@jels-tand.dk.

Kontakt os

Hennekesdamvej 12, Jels
6630 Rødding

74 55 23 04
info@jels-tand.dk

Bliv ringet op