KUNDERNE SIGER

★ ★ ★ ★ ★
Hej, var hos jeg i uge 7 efter jeg var flyttet fra anden tandlæge. Har altid haft det svært med tandlæger og lidt tandlægeskræk. Men har aldrig været så afslappet som jeg var hos Sabine og hendes assistent. De var ikke så voldsomme som jeg har været vant til. Kan varmt anbefale Tandlægerne i Jels. Dejligt miljø og søde mennesker. Mvh Henrik
– Henrik

★ ★ ★ ★ ★
Jeg fik en akut tid samme dag som jeg ringede og er nu en visdomstand fattigere , jeg synes det var en super oplevelse , intet at sætte en finger på , go service hele vejen rundt , og nu fast kunde i mig det er helt sikkert
– Trine

★ ★ ★ ★ ★
Jeg kan virkelig anbefale tandlægerne i jels. Har været hos dem i 5 år og altid bleve godt behandlet.
– Bamse

★ ★ ★ ★ ★
Fantastisk behandling kompetence på højeste niveau meget flinkt personale
– Jan

★ ★ ★ ★ ★
Man kan altid få en akut tid. Og altid en høflig behandling.
– Janne

★ ★ ★ ★ ★
Godt arbejde, rimelige priser.
– Jens

★ ★ ★ ★ ★
Tak for super hurtig hjælp og god service! Havde knækket en fortand og min egen tandlæge havde ikke tid. Men jeg fik en tid her i Jels og fik lavet min tand samme dag. Og så var de oven i købet søde og kunne bedøve så jeg ikke kunne mærke det.
– Jette

★ ★ ★ ★ ★
Virkelig en god Tandlæge. Har altid behandlet mig pænt”
– Martin

★ ★ ★ ★ ★
Tandlægerne i Jels får mine varmeste anbefalinger. De tager sig god tid til behandlingerne, og de er gode til at forklare hvad de laver. Hvis man har lidt tandlægeskræk er de gode til at sikre at man er komfortabel med behandlingen. Jeg kører fra Vejle til tandlæge i jels – fordi de er det værd…
– Thomas

★ ★ ★ ★ ★
Altid god service, og godt humør! Jeg er super godt tilfreds med at komme hos Tanlægerne i Jels!
– Kim

★ ★ ★ ★ ★
Super fin behandling og søde folk
– Vibeke

★ ★ ★ ★ ☆
Utrolig dejlig klinik, flinke og dygtige tandlæge. Man bliver godt forklaret, og hvis man er i tvivl om noget, er det bare og spørge. 4 stjerner, kun fordi der altid skal være plads til forbedringer.
– Daniel

★ ★ ★ ★ ★
De er gode til at håndtere mennesker med tandlæge skræk. Når man kommer ind af døren, virker alt stille og roligt hvilket også er med til at at berolige en.
– Anja

★ ★ ★ ★ ★
Søde, forstående og meget behagelige tandlæger. Jeg har døjet med svær tandlægeskræk i mange år, men tandlægerne i Jels formår at rumme det og tackle det til perfektion. Hver gang!
– Christina

★ ★ ★ ★ ★
Venlig og smilende personale , hyggelig venteværelse med kamin , de har mine bedste anbefalinger.
– Michael

★ ★ ★ ★ ★
Har nu været patient hos Tandlæger i Jels i ca 8 år, og det bliver bare en bedre oplevelse gang for gang…… Min tandlæge (Sabine) gir sig god tid med at forklare og berolige en, så behandling går hurtigt og rimeligt smertefrit. Personalet er altid flinke og smilede, så man føler sig hurtigt velkommen og godt tilpas. Jeg ser frem til endnu mange års behandling og super god service, en tandlæge klinik jeg ABSOLUT kun kan anbefale.
– Rasmus

★ ★ ★ ★ ★
Super rar og sød personale og så er de billiger ind de fleste andre tandlæger.
– Dorte

★ ★ ★ ★ ★
Et godt første besøg. Venlig og forstående personale.
– Pia

★ ★ ★ ★ ★
Simpelthen den bedste tandlægeklinik, der er der, når du har brug for det. Stor forståelse for tandlægeskræk, så med ro, empati og information, ja så tager man til tandlægen, selvom smerter jo ofte er væk, når man har fået en tid. Og så er deres selvforståelse jo humoristisk. Herligt. Tak for idag, hvor jeg smilte da jeg gik ud af døren.
– Lise

Kontakt os

Hennekesdamvej 12, Jels
6630 Rødding

74 55 23 04
info@jels-tand.dk

Bliv ringet op