Tandretning

Som årene går vil dine tænder begynde at flytte sig. Fortænderne vil begynde at stå skævt. Ved første blik tænker du sikkert, at det vil kræve faste bøjler (togskinner), men med den patenterede Inman Aligner kan dine fortænder blidt blive guidet til en ideel tandstilling, hurtigt og effektivt.

Hvordan virker det?

Inman Aligneren lægger et let tryk på de tænder som skal flyttes. Denne varsomme metode lader sig gøre på grund af fjedrene i bøjlen. Når tænderne er rettet kan Inman Aligneren bruges som retentionsbøjle og hjælpe med at holde dine tænder på plads.

Kan Inman Aligner rette alle tænder?

Nej, Inman Aligneren er kun designet til at rette de forreste tænder i overkæben og underkæben. Efter en evaluering af tandstillingen kan det afgøres om det er muligt. Spørg din behandler om det er muligt for dig.

Fordele ved Inman Aligner:

  • Du kan opnå flotte resultater, men med kun et apparat.

  • Du kan opnå et flot smil med minimalt bøvl på kort tid.

  • Inman Aligneren kan meget let tages ud og sættes ind igen.


Klinikken har et nær samarbejde med specialuddannet bøjletandlæge/ortodontist Jan Hanquist Hansen som laver behandlinger både på børn og voksene. Hvis du har behov for større tandretninger med faste bøjler kan det gøres på Specialklinikken i Aabenraa. Spørg efter en henvisning eller kontakt selv Specialklinikken. Så kan du få klarhed over hvilke muligheder der er for dig.

Husk man bliver aldrig for gammel til at få rettet tænderne.

Kontakt os på 74 55 23 04 eller info@jels-tand.dk, hvis du ønsker mere information omkring kosmetisk tandretning.