TANDLÆGE I BRØRUP OG OMEGN

Vores klinik er noget udover det sædvanlige. Det har gjort os til et oplagt valg for mange patienter med behov for en tandlæge i Brørup og det øvrige Sydjylland.

Ved at have konstant fokus på at forbedre vores patienters oplevelse, og tage udgangspunkt i disses ønsker og behov, kommer der nemlig hvert år masser af nye til.

Det gør der, fordi vi har fokus på alt det, der betyder noget for vores patienter. Vælger du vores klinik blandt dine forskellige muligheder for at komme til tandlæge i Brørup, får du således alting på én gang: Lave priser, gode åbningstider og en omsorgsfuld behandling af høj faglig kvalitet.

Vi har desuden stor viden om tandlægeskræk og alle tandlæger og klinikassistenter er således vant til patienter, der er bange for at gå til tandlægen. Vi udviser derfor både forståelse for situationen, yder omsorg og har stor tålmodighed, så du kan føle dig tryg.

Klinikken ligger kun 20 minutters kørsel fra Brørup og turen til tandlæge er derfor nem. Du kan endda komme frem ved hjælp af offentlig transport.

Skal vi være din nye tandlæge? Ring på 74 55 23 04 og book din første tid eller send en mail til info@jels-tand.dk

GARANTI FOR EN AKUT TID SAMME HVERDAG

Som noget særligt giver vi alle garanti for en akut tid samme hverdag. Også dem, der ikke er patienter hos os i forvejen, men måske plejer at gå til tandlæge i Brørup.

Du kan komme til akut tandlæge, hvis du ringer til os inden klokken 11.00. Så finder vi en tid til dig i løbet af dagen, så du kan få hjælp til dine tandsmerter eller tandskader. Telefonerne åbner klokken 8.00 og jo før du ringer, jo hurtigere kan vi hjælpe dig.

Telefonnummeret er 74 55 23 04.

TANDLÆGE NÆR BRØRUP MED ÅBEN LØRDAG

Hver anden lørdag har vi åbent fra 8.00 – 15.00. Det betyder, at du også om lørdagen har mulighed for at komme akut til tandlæge.

Noget der ellers hos mange tandlæger ikke er en mulighed. Her må du i stedet enten vente til din tandlæge i Brørup åbner efter weekenden eller besøge den selvbetale Tandlægevagt i enten Esbjerg eller Odense. Det første er næsten uoverskueligt, hvis du har ondt og det andet kan være en potentielt dyr løsning.

Du kan benytte muligheden for en lørdagstid uanset om du er patient hos os i forvejen eller ej – og priserne er de samme som til hverdag.

Telefonnummeret er 74 55 23 04, og vi sidder klar fra klokken 8.00 alle lørdage i lige uger.

Vores lørdagstider er dog ikke kun en fordel for akutte patienter. De kan også bookes til planlagte behandlinger eller regelmæssige tandeftersyn. På den måde kan du tage til tandlæge i nærheden af Brørup, når du i forvejen har fri fra arbejde eller skole.

Er du eksisterende patient kan du nemt booke tid online her.

BRØRUPS BEDSTE ÅBNINGSTIDER

Vores åbningstider adskiller sig fra mange andre tandlæger i Brørup og omegn ved at være udvidede i forhold til de traditionelle åbningstider i branchen. Det gør det nemmere for vores patienter at komme til tandlæge.

Vores åbningstider gælder også i ferieperioder, hvor du måske ikke har mulighed for at få fat i din nuværende tandlæge i Brørup. Vi har desuden åbent mellem jul og nytår, hvilket betyder, at vi kan hjælpe året rundt. Også selvom du plejer at benytte en anden tandlæge.

Lige uger
Mandag: 8.00 – 18.00
Tirsdag: 8.00 – 18.00
Onsdag: 8.00 – 18.00
Torsdag: 8.00 – 18.00
Fredag: 8.00 – 15.00
Lørdag: 8.00 – 15.00

Ulige uger
Mandag: 8.00 – 18.00
Tirsdag: 8.00 – 18.00
Onsdag: 8.00 – 18.00
Torsdag: 8.00 – 18.00
Fredag: 8.00 – 15.00

TIL TANDLÆGE FRA BRØRUP

Kører du via Foldingbro og Rødding, tager det kun omkring 20 minutter at komme fra Brørup til Jels. Du kan også køre via Askov eller Vejen. Hvilken rute der er kortest og nemmest, når du skal til tandlæge fra Brørup, kan du se på Google Maps.

Benytter du offentlig transport, kan du tage toget til Vejen og derefter bus nummer 138 mod Haderslev. Bussen kører cirka en gang i timen på hverdage og holder få meter fra vores tandlægeklinik. Du kan også tage bussen om lørdagen.

Se køreplanen her.

Kontakt os

Hennekesdamvej 12, Jels
6630 Rødding

74 55 23 04
info@jels-tand.dk

Bliv ringet op