TANDLÆGE I GRAM OG OMEGN

Når du skal vælge tandlæge, er der mange ting, du kan lægge vægt på.

For nogle er der priserne, der har afgørende betydning, for andre er det åbningstiderne. Mange patienter har desuden tandlægeskræk – og for dem er det vigtigt, at de er trygge ved deres tandlæge.

Hos os har vi fokus på det hele. Vælger du os ud af mulighederne for en tandlæge i Gram og omegn får du derfor alting på én gang: Fair priser, høj faglighed, fleksible åbningstider og en omsorgsfuld behandling.

Vores klinik ligger i Jels, kun 15 minutters kørsel fra Gram. Derfor har vi allerede flere patienter der tager turen fra Gram til tandlæge hos os.

Skal vi også være din nye tandlæge? Så ring på 74 55 23 04 eller send en mail til info@jels-tand.dk

GARANTI FOR AKUT TID SAMME HVERDAG

En af grundene til at vi har mange patienter fra Gram, er vores garanti for en akut tid samme hverdag. Den giver dig nemlig mulighed for at komme til tandlæge samme dag, hvis du ringer inden klokken 11.00.

Som noget unikt har vi endda åbent hver anden lørdag, hvor du også har mulighed for at komme akut til tandlæge tæt på Gram. Dermed kan din weekend efter et besøg hos os fortsætte som planlagt.

Garantien gælder alle. Også dig, der måske plejer at gå til tandlæge i Gram, og derfor ikke tidligere har været på vores klinik.

Telefonnummeret er 74 55 23 04, og vi sidder klar ved telefonerne fra kl. 8.00 på alle åbningsdage.

Som patient kan du i øvrigt også booke dine planlagte behandlinger eller regelmæssige eftersyn om lørdagen. Dermed slipper du for at tage fri fra arbejde eller skole for at få plejet dine tænder, men kan i stedet tage til tandlæge i nærheden af Gram, når det passer dig.

FLERE PATIENTER FRA GRAM MED TANDLÆGESKRÆK

Vores store viden om tandlægeskræk er også en af årsagerne til, at vi har mange patienter fra Gram og det øvrige Sønderjylland.

Hos Tandlægerne i Jels arbejder vi nemlig seriøst med tandlægeskræk. Vi er således alle sammen tandlæger med stor viden om emnet og er vant til patienter, der føler sig utrygge i tandlægestolen. Det samme er vores klinikpersonale, som er lige så omsorgsfulde og forstående.

Når du sidder i Gram med tandpine og ubehag, kan du derfor trygt ringe til os alligevel. Vi sørger for, du får så god en oplevelse som muligt, når du går til tandlæge hos os – og vi har masser af tålmodighed og forståelse for, hvordan du har det.

Læs mere om tandlægeskræk og se udtalelser fra andre patienter fra Gram og omegn her.

TANDLÆGE VED GRAM MED FLEKSIBLE ÅBNINGSTIDER

Vi er en af de tandlæger i Gram og omegn, som har de mest fleksible åbningstider. Vi åbner alle dage klokken 8.00 og lukker først klokken 18.00 mandag til torsdag. Fredag lukker vi dog klokken 15.00 – men til gengæld har vi åbent hver anden lørdag. Også i sommerferien og øvrige skoleferier, hvor din nuværende tandlæge i Gram måske holder lukket.

Klinikken har desuden åbent mellem jul og nytår. Det betyder, at vi kan hjælpe året rundt, hvis du har brug for en akut tandlæge. Også selvom du ikke er patient hos os i forvejen.

Lige uger
Mandag: 8.00 – 18.00
Tirsdag: 8.00 – 18.00
Onsdag: 8.00 – 18.00
Torsdag: 8.00 – 18.00
Fredag: 8.00 – 15.00
Lørdag: 8.00 – 15.00

Ulige uger
Mandag: 8.00 – 18.00
Tirsdag: 8.00 – 18.00
Onsdag: 8.00 – 18.00
Torsdag: 8.00 – 18.00
Fredag: 8.00 – 15.00

SÅDAN KOMMER DU FRA GRAM TIL JELS

Når du skal fra Gram til tandlæge, tager der kun 15 minutter i bil. Du kan enten køre via Rødding eller Øster Lindet, ligesom der er flere mindre smutveje til Jels fra Gram.

Den hurtigste og korteste rute finder du ved at indtaste vores adresse i Google Maps eller klikke på kortet øverst på siden.

Kontakt os

Hennekesdamvej 12, Jels
6630 Rødding

74 55 23 04
info@jels-tand.dk

Bliv ringet op