TANDLÆGE OMKRING TOFTLUND

Kun 20 minutters kørsel fra Toftlund finder du Tandlægerne i Jels.

Leder du efter en tandlæge i Toftlund, er vores klinik derfor en overvejelse værd. Hos os får du nemlig både god service, fleksible åbningstider og akut hjælp, hvis du pludselig får tandproblemer.

Det er noget, vores nuværende patienter sætter pris på og gerne kører til Jels for. Vi har hver dag patienter fra store dele af Syd- og Sønderjylland – og vi kan også finde en tid til dig. Ringer du inden klokken 11.00, kan du endda komme forbi samme hverdag.

FÅ EN AKUT TID SAMME HVERDAG

Det er frygteligt at gå rundt med smerter eller ubehag. Derfor giver vi alle vores patienter garanti for en akut tid samme hverdag. Garantien gælder alle. Også dig, der måske plejer at gå til tandlæge i Toftlund og derfor aldrig har besøgt vores klinik før.

Du skal blot ringe inden klokken 11.00 på hverdage, så finder vi en tid til dig i løbet af dagen. Vi åbner telefonerne klokken 8.00 og jo før du ringer, jo hurtigere kan vi hjælpe dig.

Også lørdag i lige uger har du mulighed for at få en akut tid, hvis du ringer fra kl. 8.00

Telefonnummeret er 74 55 23 04.

VI HJÆLPER OGSÅ PATIENTER FRA TOFTLUND MED TANDLÆGESKRÆK

Vores tidsgaranti er en af grundene til, at vi er et populært valg, når der ledes efter en akut tandlæge i Toftlund og omegn.

En anden er vores måde at være på. Udover at vi har fleksible åbningstider, har vi nemlig samtidig stor viden om tandlægeskræk. Vi videreuddanner os løbende indenfor emnet, og har mange års erfaring med at behandle patienter, der er bange for at gå til tandlægen.

Når du sætter dig i tandlægestolen hos os, bliver du derfor mødt med forståelse, omsorg og tålmodighed. Her behøver du således ikke være flov eller føle dig alene i verden med din tandlægeskræk. Allerede fra du træder ind ad døren, arbejder vi nemlig på at gøre dit besøg hos os så behageligt og smertefrit som muligt. Målet er at give dig en god tandlægeoplevelse. Noget der på sigt kan være med til at gøre tandlægeskrækken mindre.

Du kan læse mere om tandlægeskræk og se udtalelser fra andre patienter fra Toftlund her.

TANDLÆGE VED TOFTLUND MED ÅBENT LØRDAG

Nogle af branchens bedste åbningstider i Toftlund og omegn finder du hos os.

Vi har åbent lørdag i lige uger og frem til klokken 18.00 på hverdage – og fredag til klokken 15.00.

Åbningstiderne gælder hele året, også når det er sommerferie. Vi kan derfor hjælpe dig, selvom din egen tandlæge i Toftlund har ferielukket.

Klinikken har også åbent på hverdagene mellem jul og nytår.

Lige uger
Mandag: 8.00 – 18.00
Tirsdag: 8.00 – 18.00
Onsdag: 8.00 – 18.00
Torsdag: 8.00 – 18.00
Fredag: 8.00 – 15.00
Lørdag: 8.00 – 15.00

Ulige uger
Mandag: 8.00 – 18.00
Tirsdag: 8.00 – 18.00
Onsdag: 8.00 – 18.00
Torsdag: 8.00 – 18.00
Fredag: 8.00 – 15.00

SÅDAN KOMMER DU FRA TOFTLUND TIL TANDLÆGE HOS OS

Når du skal fra Toftlund til tandlæge i Jels, tager der kun 20 minutter i bil.

Den korteste vej er ad hovedvej 25 i retning Kolding, over Gabøl. Bor du uden for Toftlund, kan du også indtaste vores adresse i Google Maps og få foreslået den korteste vej til tandlægen fra netop dit geografiske udgangspunkt.

Kontakt os

Hennekesdamvej 12, Jels
6630 Rødding

74 55 23 04
info@jels-tand.dk

Bliv ringet op