NY TANDLÆGE I VAMDRUP?

Så er Tandlægerne i Jels en overvejelse værd. At besøge os er næsten lige så nemt som at tage til tandlæge i Vamdrup, men vores klinik er noget ganske særligt.

Hos os har vi nemlig fokus på alt det, der betyder noget for vores patienter. Vælger du os ud af de forskellige muligheder indenfor tandlæger i Vamdrup, får du således alting på én gang: Lave priser, fleksible åbningstider og en omsorgsfuld behandling af professionelle tandlæger.

Klinikken ligger kun godt 10 km væk og vi har allerede flere patienter fra byen, som har skiftet deres tandlæge i Vamdrup ud med os.

Vil du også have ny tandlæge? Så ring på 74 55 23 04 eller send en mail til info@jels-tand.dk

AKUT TIL TANDLÆGE I NÆRHEDEN AF VAMDRUP

Vi har patienter fra store dele af Syd- og Sønderjylland. En af grundene er vores akuttidsgaranti. Hos Tandlægerne i Jels er du nemlig garanteret en tid samme hverdag, hvis du ringer inden klokken 11.00. Dermed kan du hurtigt slippe af med akut opstået tandpine eller få hjælp til en pludselig tandskade.

Garantien gælder i øvrigt alle. Også dig, der normalt går til tandlæge i Vamdrup.

Telefonnummeret er 74 55 23 04, og vi sidder klar ved telefonerne fra kl. 8.00.

GÅ TIL TANDLÆGE OM LØRDAGEN

Vores klinik giver dig også mulighed for at komme til akut tandlæge om lørdagen. Hver anden lørdag har vi nemlig åbent fra 8.00 – 15.00. Vi modtager også patienter fra andre tandlæger – så tøv ikke med at ringe, hvis du har ondt.

Som fast patient kan vores lørdagstider desuden benyttes til planlagte behandlinger eller de regelmæssige tandeftersyn. Dermed behøver du ikke tage fri fra jobbet eller hverdagen for at få tjekket dine tænder. I stedet kan du tage til tandlæge i nærheden af Vamdrup i weekenden, hvor du i forvejen har fri.

SIDDER DU I VAMDRUP MED TANDLÆGESKRÆK?

Så er vores tandklinik måske stedet for dig.

Vi har stor viden om tandlægeskræk og alle tandlæger er vant til patienter, der er bange for at gå til tandlægen. Vi bliver derfor ikke overraskede, hvis du føler ubehag eller får det dårligt – i stedet udviser vi tålmodighed og tager os god tid til at give dig så tryg og behagelig en oplevelse som muligt. Vores klinikpersonale er lige så forstående og omsorgsfulde og du kan således trygt vælge os som din nye tandlæge i Vamdrup og omegn, selvom du har tandlægeskræk.

Du er velkommen til at komme på besøg i klinikken og hilse på os, inden du beslutter dig for os som din nye tandlæge. Ring på telefon 74 55 23 04 eller send en mail til info@jels-tand.dk for at høre mere.

Læs også mere om tandlægeskræk og se udtalelser fra andre patienter fra Vamdrup og omegn her.

DE BEDSTE ÅBNINGSTIDER I VAMDRUP OG OMEGN

Vores åbningstider er nogle af de bedste blandt de forskellige tandlæger i Vamdrup. Vi vil nemlig gerne gøre det muligt for vores patienter at kunne vælge en tandlægetid, som passer ind i den øvrige hverdag.

Derfor åbner vi alle dage klokken 8.00 og lukker først klokken 18.00 mandag til torsdag. Fredag lukker vi klokken 15.00, men giver dig i stedet mulighed for at gå til tandlæge hver anden lørdag.

Uanset om det er sommerferie eller andre ferieperioder, hvor du måske ikke har mulighed for at få fat i din nuværende tandlæge i Vamdrup.

Vi har også åbent mellem jul og nytår. Det betyder, at vi kan hjælpe dig de fleste af årets dage, hvis du har brug for en akut tandlæge.

Også selvom du ikke er patient hos os i forvejen.

Lige uger
Mandag: 8.00 – 18.00
Tirsdag: 8.00 – 18.00
Onsdag: 8.00 – 18.00
Torsdag: 8.00 – 18.00
Fredag: 8.00 – 15.00
Lørdag: 8.00 – 15.00

Ulige uger
Mandag: 8.00 – 18.00
Tirsdag: 8.00 – 18.00
Onsdag: 8.00 – 18.00
Torsdag: 8.00 – 18.00
Fredag: 8.00 – 15.00

DU KOMMER NEMT FRA VAMDRUP TIL TANDLÆGE I JELS

Der tager kun mellem 10 og 15 minutter at tage fra Vamdrup til tandlæge i Jels. Afhængig af hvor du befinder dig, er der forskellige ruter, du kan benytte dig af. Den korteste finder du ved hjælp af Google Maps.

Du kan også komme til tandlæge fra Vamdrup med bus nummer 147. Bussen kører omkring en gang i timen både frem og tilbage på hverdage – og holder få meter fra klinikken.

Find køreplanen her.

Kontakt os

Hennekesdamvej 12, Jels
6630 Rødding

74 55 23 04
info@jels-tand.dk

Bliv ringet op