WEEKEND TANDLÆGE

De fleste tandklinikker har kun åbent i hverdagene, men vi er anderledes. Hos Tandlægerne i Jels kan du nemlig også komme til tandlæge i weekenden. Lørdag i lige uger åbner vi klinikken, som var det en hvilken som helst anden dag og tilbyder både planlagte tandeftersyn og giver dig mulighed for at komme til akut tandlæge. Også selvom du ikke er patient hos os i forvejen.

Vi er derfor et populært valg som weekend tandlæge og har patienter fra hele Region Syddanmark og resten af landet.

Med en placering tæt på E45 og E20, er vi nemme at finde frem til og med de relativt korte afstande vi har i Danmark, er en tur til naturskønne Jels i toppen af Sønderjylland forholdsvis let klaret i bil.

Især hvis alternativet er en lang weekend med smerter eller en tur til Tandlægevagten og de ekstraudgifter, der kan være forbundet hermed.

WEEKEND TANDLÆGE UDEN PRISTILLÆG

Vi er ikke kun unikke, fordi vi giver dig mulighed for at komme til weekend tandlæge. Vi er samtidig anderledes, fordi vi ikke har højere priser, selvom det er lørdag. Vores tandlægepriser er med andre ord de samme, uanset om du kommer en hverdag eller en weekend.

De er også ens for både eksisterende eller ny patienter – og de samme uanset, om du kommer akut eller har planlagt din tandlægetid i weekenden i forvejen.

TAG TRYGT TIL TANDLÆGEN I WEEKENDEN

Er du nervøs for at tage til tandlæge, uanset om det er hverdag eller weekend, kan du føle dig i trygge hænder, når du besøger vores tandlægeklinik. Vi har stor viden om tandlægeskræk og en lige så stor erfaring med at behandle patienter, der er bange for at gå til tandlægen.

Særligt når man som patient har akutte smerter, kan fornemmelsen af utryghed ved at tage til weekend tandlæge være stor. Er du derudover også ny patient, som ikke kender os i forvejen, kan tandlægeskrækken yderligere forstærkes.

Du kan dog være helt sikker på, at vi behandler dig omsorgsfulgt og sætter dig i fokus. Dermed får du en fornemmelse af kontrol over situationen, samtidig med at vi gør alt hvad vi kan, for at lindre dit ubehag.

SÅDAN KOMMER DU TIL TANDLÆGE I WEEKENDEN

Hos Tandlægerne i Jels kan du komme til tandlæge i weekenden lørdag i lige uger, hvor vi åbner klinikken og telefonerne kl. 8.00

Har du brug for en akut tid, har vi størst mulighed for at kunne hjælpe dig, hvis du ringer så snart vi åbner. Dermed en chancen for en ledig akuttid lørdag størst.

Vores telefonnummer er 74 55 23 04.

Klinikken ligger kun 20 minutters kørsel fra afkørsel 65 på E45 eller afkørsel 68 på E20 og er derfor nem at komme frem til fra hele Sydjylland.

Find den nemmeste vej til weekend tandlæge ved at klikke på kortet øverst på siden.

Kontakt os

Hennekesdamvej 12, Jels
6630 Rødding

74 55 23 04
info@jels-tand.dk

Bliv ringet op